NAVAL ARCHITECTURE FOR YACHTS

Onze pay-off zegt het al, we zijn gespecialiseerd in de naval architecture voor jachten. We werken aan het technisch design van tenders tot superjachten van < 10 m tot 100 m +.
Gevestigd in een nieuw kantoor met uitzicht op de Noordzee en op de haven van Scheveningen, met het strand op 200 m afstand.

STUDIO DELTA

Wie wij zijn? Een gemiddeld jong team van naval architects, tekenaars en engineers. We zijn flexibel, kundig, kritisch en delen de passie voor jachtbouw. In de reeks BLOGS komen medewerkers en stagiaires aan het woord, zo krijg je een beeld van wie er al werken bij Studio Delta en wat er gebeurt.

Studio Delta, als werkgever, geeft medewerkers de kans om zich bezig te houden met het vak, in een organisatie vrij van hiërarchie waar medewerkers gewaardeerd worden op hun inzet. Dat werkt heel goed, omdat we een kleiner bureau zijn en we kunnen werken zonder afdelingen, proces beheersing vergaderingen en overlegstructuren ;).

Het bureau heeft een grote diversiteit aan projecten en werkzaamheden, waardoor het werk afwisselend is en het vak van naval architect allround kan worden uitgevoerd. Ontwikkeling in kennis en competenties worden gestimuleerd en sluiten aan bij eigen ontwikkeling en die van het bureau. Kernwaarden als integriteit, klantgerichtheid, waardering en doelmatigheid staan centraal.

 

HET WERK

Globaal gezegd is ons werk het vertalen van designs van ontwerpers en wensen van eigenaars. Tot een pakket werkzaamheden dat door de werkvoorbereiding van een werf verder kan worden uitgewerkt en vervolgens kan worden gebouwd.

Onze taak ligt in naval architecture en engineering. We zorgen voor de juiste rompvorm van het jacht, rekening houdend met de weerstand/voortstuwing-, gewicht- en stabiliteit eisen. Aansluitend doen we ook constructief ontwerp en verzorgen we de benodigde plannen en berekeningen voor de eisen die door vlaggenstaten aan schepen worden gesteld.

Deze werkzaamheden doen we niet alleen voor nieuwbouwprojecten, we zijn ook experts in refits van bestaande jachten. Als bureau zijn we ook inzetbaar als consultant, waarbij we een ondersteunende rol spelen en onze kennis inzetten.

"We zorgen voor de juiste rompvorm van het jacht rekening houdend met de weerstand/voorstuwing-, gewicht- en stabiliteit eisen."

EEN WERKDAG

Hoe je werkdag en je werkzaamheden eruit zien, hangt af van het project waar je op dat moment aan werkt. Het maakt veel verschil per project hoe het verloop is. We werken met verschillende klanten, nationaal en internationaal, aan projecten met een doorloop van 2 weken tot een half jaar en variërend van een lengte van <10 tot 100 m+. De intensiteit van de projecten zorgt er wel voor dat geen twee weken hetzelfde zijn.

Dagelijks aanwezig zijn op de werkvloer van de werf, maak je bij ons bureau niet mee. We werken voor klanten vanuit onze eigen toplocatie. Wel is het zo dat er regelmatig klantcontact is. Je bespreekt het werk met de klant en zie je jouw vorderingen op de werf.  Bekijk het portfolio van Studio Delta om meer te zien van ons werk. Lees de BLOGS geschreven door medewerkers en stagiairs om een goed beeld te krijgen van Werken bij Studio Delta.

 

"De intensiteit van de projecten zorgt er wel voor dat geen twee weken hetzelfde zijn."