Over Studio Delta

Onze pay-off zegt het al, we zijn gespecialiseerd in de naval architecture voor jachten. We werken aan het technisch design van tenders tot superjachten van < 10 m tot 100 m +.
Gevestigd in een mooi kantoor met uitzicht over de Noordzee en op de haven van Scheveningen werken we aan uitdagende en toonaangevende projecten.

STUDIO DELTA

Een gemiddeld jong team van naval architects en engineers. We zijn flexibel, kundig, kritisch en delen de passie voor jachtbouw. In de reeks BLOGS komen jouw toekomstige collega’s en stagiaires aan het woord. Zo krijg je een beeld van wie er werken bij Studio Delta en wat hun drijft of bezig houdt.

Studio Delta, als werkgever, geeft medewerkers de kans en ruimte voor ontwikkeling in het vak, we zijn een organisatie vrij van hiërarchie waar medewerkers gewaardeerd worden op hun inzet en creativiteit. En dat werkt! Omdat we een kleiner bureau zijn en we kunnen werken zonder afdelingen, procesbeheersing, vergaderingen en overlegstructuren.

Het bureau heeft een grote diversiteit aan projecten en werkzaamheden, waardoor het werk afwisselend is en het vak van naval architect allround kan worden uitgevoerd. Ontwikkeling in kennis en competenties worden gestimuleerd en sluiten aan bij eigen ontwikkeling en die van het bureau. Kernwaarden als integriteit, klantgerichtheid, waardering en doelmatigheid staan centraal.

 

ONZE TOP LOCATIE

In een bruisend stukje Scheveningen, waar je als watersporter je hart kunt ophalen, zijn we gevestigd in een fantastisch nieuw kantoor. De lichte en ruime werkplekken hebben uitzicht over de haven en de zee. Omdat we gek zijn op koken en lekker eten, ontbreekt een keuken met grote lunchtafel niet in dit nieuwe kantoor. In de huidige situatie werken we bij Studio Delta anders dan we gewend zijn, en hopen dit spoedig weer helemaal op te pakken.

HET WERK

Globaal gezegd is ons werk het vertalen van designs van ontwerpers en wensen van eigenaars. We ontwikkelen de designs tot een engineering pakket dat door de werkvoorbereiding van een werf verder kan worden uitgewerkt en vervolgens kan worden gebouwd.

Onze taak ligt in naval architecture en engineering. We zorgen voor de juiste rompvorm van het jacht, rekening houdend met de weerstand/voortstuwing-, gewicht- en stabiliteit eisen. Aansluitend doen we ook constructief ontwerp en verzorgen we de benodigde plannen en berekeningen voor de eisen die door vlaggenstaten aan schepen worden gesteld.

Deze werkzaamheden doen we niet alleen voor nieuwbouwprojecten, we zijn ook experts in refits van bestaande jachten. Als bureau zijn we ook inzetbaar als consultant, waarbij we een ondersteunende rol spelen en onze kennis inzetten.

"We zorgen voor de juiste rompvorm van het jacht rekening houdend met de weerstand/voorstuwing-, gewicht- en stabiliteit eisen."