Zomers met Tim

Op het terras van Tim’s favoriete strandtent hebben we het over Tim’s passies: eten, zeilen en sneeuw. Het is nu lekker afgekoeld na de hoge temperaturen van de afgelopen periode.

Tim’s passie voor lekker eten brengt hem ook na werktijd op goede ideeën. Tim: ‘Vorige week had ik na werktijd een mooi stuk Picancha, staartstuk van een rund, met courgette op mijn strand BBQ. Lekker met een koud biertje erbij, daar word ik wel blij van. Zomers na werktijd even snel omkleden en dan naar het strand. Een baantje trekken in zee, een drankje doen of wat lekkers eten, dat doe ik wel graag. Leuk met mijn vriendin, collega’s of met vrienden.’

"Vorige week had ik na werktijd een mooi stuk Picancha, staartstuk van een rund, met courgette op mijn strand BBQ. Lekker met een koud biertje erbij, daar word ik wel blij van. "

Het stukje strand waar Tim graag komt, is nog geen drie minuten wandelen van ons kantoor. Het sportstrand van Scheveningen, waar o.a. gekite en gesurft wordt. Er hangt een relaxte sfeer. Dit past wel bij Tim, die het liefste ook meerdere keren per jaar in de sneeuw zit.  Snowboarden is voor Tim pure ontspanning, de uitdaging aangaan met de elementen.

Zijn passie voor zeilen heeft er voor gezorgd dat we Tim als collega hebben. ‘Vroeger thuis hadden we een zeiljachtje van 10 meter, samen met de familie maakten we zeilvakanties aan boord van de Willem. Uiteindelijk is mijn passie voor zeilen bepalend geweest voor mijn eerste studiekeuze Hout- en jachtbouw aan het Hout- en meubileringscollege.’

"Een baantje trekken in zee, een drankje doen of wat lekkers eten, dat doe ik wel graag. Leuk met mijn vriendin, collega’s of met vrienden."

‘Nu heb ik zelf een zeiljachtje samen met mijn broers en zussen. Er moet nog wel flink geklust worden aan ons bootje. Het maken van een nieuwe kombuis aan boord is mijn aandeel. In mijn vrije tijd ben ik nog steeds graag als timmerman bezig, leuk.’

‘Mijn droomjacht? Een J-klasse, de lijn van het schip, de klassieke look, maar dan wel met moderne mast en zeilen, daar wil ik dan wel mee wedstrijdzeilen in de Caribbean’.